U bent hier: Winkel>Deco Home Snijders over ons
Deco Home Snijders Toen en Nu

Deco Home Snijders Woonstijl is de naam van onze winkel aan de Haageijk 4 in Gemert

Bert Snijders is de pionier geweest die in februari 1973 begonnen is met zijn zaak in woninginrichting. Na 10 jaar zelf werkzaam te zijn geweest als stoffeerder in deze branche vond hij het wel tijd worden om zelfstandig zijn eigen bedrijf te starten. Al snel had Bert handen tekort en nam een verkoper, enkele stoffeerders en twee naaisters in dienst. Zelf bezocht hij de klanten thuis om te meten en te adviseren. Ook toen al stond service en kwaliteit hoog in het vaandel.

In 1987 kwamen de zonen Jos en John in de maatschap. Omdat zij al een aantal jaren hadden meegedraaid en veel ervaring hadden opgedaan in alle facetten van het bedrijf, durfde zij de stap wel te zetten om samen met hun vader een grotere rol in de zaak op zich te nemen. Deco home Snijders werd een echt familiebedrijf.

Inmiddels bestaat de Snijders-inbreng uit een gedegen duo. Vader Bert heeft in 1995 een stap terug gezet en is gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Met een gerust hart liet hij zijn zaak over aan zijn zonen. Op een voortvarende wijze proberen zij tot op de dag van vandaag de zaak voort te zetten.
Altijd goed op de hoogte blijven van de nieuwste materialen, producten en trends is vanzelfsprekend. Zij streven ernaar om aan te sluiten bij de wensen van de klant. Voor elke situatie wordt een passende oplossing gezocht. De klant staat centraal. Kwaliteit en deskundig advies is belangrijk.
Na enige jaren voortborduren op de werkwijze van hun vader ontstond de behoefte om de klant meer te voorzien in het totaalpakket als het gaat om woninginrichting. In 2000 is het winkelassortiment daarom uitgebreid met verf en behang. Op dat moment ontstond de samenwerking met Deco Home. Naar alle tevredenheid blijft dit bedrijf continu in beweging en kun je zeggen dat door de vele jaren ervaring deze zaak een begrip is in de regio.

"Samen met onze stoffeerders vormen wij een team. Hecht teamwerk, korte communicatielijnen, de bereidheid om de klok rond klaar te staan voor het verlenen van service en het verstrekken van adviezen staat voorop.  De klant staat bij ons centraal. Kom een keer een kijkje nemen in onze zaak en geef uw ogen de kost. De koffie staat voor u klaar!  Tot ziens! Jos en John."

 • Deco Home Snijders
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Op dinsdag t/m vrijdag zijn wij gesloten van 12.30 - 13.30 uur.

 • Deco Home Snijders

  Haageijk 4
  5421 KW Gemert
  Telefoon (0492) 36 27 18
  Fax (0492) 36 72 07
  E-mail info@decohome-snijders.nl

BACK TO TOP