U bent hier: Assortiment>Raamdecoratie
raamdecoratie gemert

Raamdecoratie op maat bij Deco Home Snijders

Raamdecoratie vindt zijn oorsprong als functionele oplossing in kantoren, maar is nu ook volledig ingeburgerd in het Nederlandse interieur.

Onder deze verzamelnaam vinden we een breed scala aan producten zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale of verticale jaloezieën, shutters,  lamellen en plissé- en paneelgordijnen. Welk product je kiest is een kwestie van functionaliteit en vooral van smaak. Naast kunststof zijn er vele uitvoeringen als hout, stof en metaal verkrijgbaar. De keuze in kleur is nog vele malen groter en zijn er vele vormen als brede en smalle lamellen, schulpranden en zomen voorhanden.

Bij Deco Home Snijders vind je naast een grote collectie van topkwaliteit van bekende merken als Luxaflex en Multisol, BéCé ook een grote collectie van ons eigen kwaliteitsmerk dimago®. Bij Deco Home Snijders houdt het niet op met advies over kleur en soort. Natuurlijk wordt alles naar wens professioneel opgemeten op maat gemaakt en gemonteerd.  Met je Deco Home interieurspecialist vind je dankzij ons grote aanbod absoluut de perfecte combinatie.

Vraag online een offerte aan of kom langs in onze winkel in Gemert voor meer inspiratie en informatie.

 • Deco Home Snijders
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Op dinsdag t/m vrijdag zijn wij gesloten van 12.30 - 13.30 uur.

 • Deco Home Snijders

  Haageijk 4
  5421 KW Gemert
  Telefoon (0492) 36 27 18
  Fax (0492) 36 72 07
  E-mail info@decohome-snijders.nl

BACK TO TOP