U bent hier: Assortiment>Gordijnen
gordijnen, gemert

Gordijnen op maat bij Deco Home Snijders in Gemert

Gordijnen hebben een warme uitstraling en geven rust en stijl aan je interieur, of zorgen voor een extra accent. Maar natuurlijk zijn gordijnen naast mooi ook praktisch.

Bij Deco Home Snijders heb je keuze uit een gevarieerd assortiment stoffen als katoen, linnen, velours en voile. Daarnaast zijn de stoffen verkrijgbaar in uni’s en vele gedessineerde kwaliteiten. Trendy, klassiek, landelijk of stijlvol. Voor elke smaak is er voldoende keus.

Of wat te denken van prachtige half transparanten (in betweens). Het kiezen van gordijnen is een serieuze zaak, je wilt er tenslotte jarenlang plezier van hebben. Deco Home Snijders weet dat als geen ander en kan je vakkundig adviseren. Wij hebben een grote hoeveelheid stalen in onze winkel. Zodat je gemakkelijk de kleur en stof kunt uitzoeken die jij wilt. Voor de slaapkamer, woonkamer of elke andere ruimte.

Wist je dat er ook brandvertragende stoffen zijn, niet alleen voor kantoren maar ook gewoon voor thuis.
Welk gordijnen je ook kiest, natuurlijk maken we ze (indien gewenst) helemaal voor je op maat en monteren we ze op professionele wijze.

Wandel gerust eens binnen bij Deco Home Snijders in Gemert voor advies op maat.

Bij Deco Home Snijders verkopen wij gordijnen van verschillende merken zoals; Arteluxe, Lethem Vergeer, Holland Haag, Toppoint, Unland en Kobe.

 • Deco Home Snijders
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Op dinsdag t/m vrijdag zijn wij gesloten van 12.30 - 13.30 uur.

 • Deco Home Snijders

  Haageijk 4
  5421 KW Gemert
  Telefoon (0492) 36 27 18
  Fax (0492) 36 72 07
  E-mail info@decohome-snijders.nl

BACK TO TOP